Web Design

Team USA Ronald Halma

Over deze site

Team USA Ronald Halma is wat het al zegt; een team rondom mij, Ronald. Ik ben een fanatiek modelbouwer die er in de afgelopen jaren zijn specialisme heeft gemaakt van het bouwen en showen van modelbanen speciaal voor tentoonstellingen. Hoewel tot nu toe allemaal Amerikaans georienteerd is er zeker een bredere interesse dan dat.

Op deze site zal ik de diverse tot nu toe gebouwde modelbanen laten zien, maar ook toekomstige. Ook hou ik hier bij welke tentoonstellingen er nog komen en welke al geweest zijn, uiteraard met foto’s. In de galerie vind U foto’s van Metusa Junction, The Shop en natuurlijk de nieuwste telg Harlan Wade’s Logging Co. Laatstgenoemde in 0N30 (smalspoor schaal 0 op 16,5 mm rail), de rest in H0.

Veel plezier met surfen! Voor commentaar, suggestie’s, etc mag U mij altijd mailen: info (a) ronaldhalma.nl (@ ipv a). Omdat de site geregeld bijgewerkt wordt is het verstandig geregeld te “refreshen” met F5. Best bekeken in “full screen” mode. Druk daarvoor op F11.

 

 

[index] [Nederlands] [Over mij] [Evenementen] [Nieuw op de site] [Projecten] [Mijn Blog] [Internet] [Civil War Layout] [CW Foto's] [Lake Louisa RR] [LL RR Foto's] [0N30 materieel] [Cornfield Yard] [Baanfoto's] [Werkwijzes] [Ooit bedacht...] [Links] [Over de site] [Contact] [English]