Alles over fietsen

biking

Bent u toe aan een nieuwe fiets, maar weet u niet waar u op moet letten? Dan bieden wij van Ronaldhalma alle informatie en begeleiding die u nodig heeft. Zo hebben wij al jaren ervaring in dit vak, en weten wij alles over fietsen en wat daarbij komt. Heeft u bijvoorbeeld informatie nodig over het juiste type zadel? Dan kunnen wij u daarmee goed helpen. Wij leggen alles uit over alle typen zadels, en begeleiden u bij aankoop tot levering en montage. Bij ons kunt u natuurlijk ook uw fiets laten repareren, en dan zal als monteur team er alles aan doen om hem weer zo goed als nieuw te maken.

  Wanneer u in contact met ons wilt komen, krijgt u gehoor van ons team. Ons team bestaat uit jong en oud, en iedereen weet alles over fietsen. Wij willen een persoonlijke en professionele band met u bouwen, zodat wij u echt optimaal kunnen helpen. Ook is dit handig wanneer u graag een fiets wilt kopen, en maken wij een selectie van de fietsen die echt bij u passen.

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen, of wilt u graag in contact met ons komen? Dan kunt u dat gemakkelijk doen via de contactpagina van de website. Ons team zal snel met u in contact komen, en al uw vragen beantwoorden. Wanneer u graag een fiets wilt kopen of een reparatie wilt laten maken, Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij horen graag van u, en hopen dat u contact met ons op zal nemen.

tweewielers